De voordelen van email marketing voor webshop én klant

Uncategorized

Veel kledingwinkels proberen hun klanten te binden door middel van email marketing. Dat betekent dat jij je als klant kunt abonneren op de nieuwsbrief van je favoriete kledingwinkel. Dat is niet enkel voordelig voor de betreffende kledingboetiek, maar ook voor jou. Vaak krijg je maar liefst 10% korting op de eerstvolgende aankoop die je bij je favoriete kledingwinkel doet.

Online jongens kleding kopen

Ook de webwinkel kidsbrandstore.nl doet aan email marketing. Heb jij een zoon die graag stoere jongens kleding draagt en het liefst volgens de allerlaatste kindermode gekleed gaat? Dan kun je samen met je zoon online winkelen bij de webshop van Kids Brand Store. Je zoon zal zich verbazen over het aanbod aan jongens kleding en al gauw kledingstukken vinden die bij hem in de smaak vallen.

Regelmatig een nieuwsbrief met fikse kortingen ontvangen

En wanneer jij aangeeft dat je graag geregeld de nieuwsbrief van Kids Brand Store wilt ontvangen via jouw email, dan blijf je voortdurend op de hoogte van de allernieuwste trends in de kindermode en mag jij profiteren van alle aanbiedingen die deze kinderkleding winkel presenteert. Plus de 10% korting op jouw eerstvolgende aankoop van jongens kleding voor je zoon.