Zó bespaar je op elektriciteitskosten!

Uncategorized

Het zijn dure tijden, dat weten we inmiddels allemaal. Voor de thuiswerkers onder ons kan dat inmiddels problematisch worden met de hoge energierekening. Maar met deze tipt houd je de kosten binnen de perken. Hier komen ze!

Laad je elektrische auto op met Easee

Elektrisch rijden heeft heel veel voordelen. Niet alleen is het de toekomst en worden auto’s die op benzine of diesel rijden binnen een paar jaar verboden, het is op den duur ook beter voor het milieu en goedkoper dan de reguliere auto. Als je een energiecontract hebt van Tibber en een laadpaal van Easee gebruikt ben je altijd het voordeligst uit omdat de app van Tibber je auto alleen oplaadt als de tarieven het laagst zijn. Dat scheelt veel geld! Dit is ook een uitkomst voor digitale marketeers, want als (potentiële klanten) jouw goede voorbeeld zien krijgen ze gelijk een goede eerste indruk. Promoot jouw milieubewuste keuzes dus vooral op je website en wees een voorbeeld voor anderen.

Tips om thuis te werken

Veel mensen werken vanuit huis als ze bijvoorbeeld een eigen webshop hebben. Digitale marketeers kunnen goed zelfstandig en op een zelfgekozen locatie werken. Thuis zijn betekent echter wel dat de kachel aan moet en dat je dus geld aan het verbruiken bent. Daarom kan het verstandig zijn om ergens anders te werken, zoals in een bibliotheek of een café. Daarnaast is het handig om je huis te isoleren om stookkosten te beperken. In sommige gemeenten kun je daar subsidie voor aanvragen. Een andere tip kan zijn om vanuit bed te werken. Dat klinkt misschien gek, maar onder de dikke dekens hoef je waarschijnlijk de kachel helemaal niet aan te doen en als je je volledige concentratie nodig hebt voor je werk kan dit ook een goede oplossing zijn!

Uncategorized