Online verkoop van telefoonhoesjes

Uncategorized

Telefoonhoesjes voor smartphones zijn uitermate geschikt voor online verkoop. Met een smartphone kan de klant immers op internet. Dit maakt de kans groot dat er direct online gezocht wordt als er over de aanschaf van een telefoonhoesje gedacht wordt. Bijvoorbeeld als de smartphone valt maar niet kapot is of als iemand bij een vriend of kennis een heel mooi telefoonhoesje ziet. Zo zijn er legio redenen te bedenken waarom iemand ineens aan het kopen van een telefoonhoesje denkt. Met de telefoon altijd bij de hand worden er op die manier veel impuls aankopen gedaan. Als online verkoper kun je daar veel profijt van hebben. Digitale marketing is daarbij van groot belang.

Online adverteren voor telefoonhoesjes

Om online veel te verkopen is het uiteraard noodzakelijk om door potentiële klanten gemakkelijk te worden gevonden op het internet. Zorg er daarom voor dat je website snel naar boven komt bij de zoekmachines.

Maak opvallende advertenties die relevante informatie bevatten voor de klant.

Speel in op het belang van een telefoonhoesje. Maak duidelijk dat de telefoon naar alle waarschijnlijkheid langer meegaat en onbeschadigd blijft als het voorzien is van een stevige telefoonhoes.

Geef een duidelijke productomschrijving over de telefoonhoes; specificeer voor welke smartphone de hoes geschikt is en geef weer van welk materiaal het gemaakt is.

Zorg voor duidelijke foto’s die de klant eventueel kan inzoomen om ze heel goed te bekijken.

Benoem het unieke karakter van elk telefoonhoesje. Klanten houden er over het algemeen van om iets bijzonders te hebben waarmee ze opvallen.

Een groot aanbod van verschillende telefoonhoesjes bereikt een grotere groep klanten.

Verdeel ze onder in thema’s voor specifieke doelgroepen zoals bijvoorbeeld sportieve telefoonhoesje of telefoonhoesjes voor kinderen. Daarmee voorkom je dat klanten afhaken omdat ze door de hoeveelheid ‘door de bomen het bos’ niet meer zien. Het is erg belangrijk dat de website overzichtelijk blijft.

Verstrek ook voldoende informatie over levertijd en eventuele ruilmogelijkheden of geld terug regelingen in het geval een klant niet tevreden is met het geleverde product.

Net zoals met alle marketing is het ook met de verkoop van telefoonhoesjes wenselijk om creatief te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld leuke namen aan de telefoonhoesjes geven wat ze extra origineel maakt. Het is ook een goed idee om meerdere reclamefoto’s aan de advertenties toe te voegen. Dit kunnen foto’s zijn waarop stijlvolle mensen en/of interieurs te zien zijn met de telefoonhoes. Hierdoor wordt de telefoonhoes met een bepaalde levensstijl geassocieerd.

Om van een veel bezochte website te profiteren is het doorslaggevend dat je opvalt met informatie, creativiteit en overzichtelijkheid.